Cebufa Haarlem

Onze producten en diensten zijn er voor uw veiligheid. En die van de mensen in uw gebouw. Wij leveren, adviseren en controleren. Hoe komen wij aan deze kennis?

Al sinds 1933 zijn wij specialist in brandveiligheid. Ooit begonnen als filmverhuurbedrijf, waar wij de inrichting van filmcabines voor bioscopen verzorgde. Films waren enorm brandbaar, waardoor er in bioscopen zeer strenge brandveiligheidsregels golden. Gevolg: brandblusapparatuur werd een belangrijk onderdeel in het productenaanbod van Cebufa.

In de loop der jaren is Cebufa specialist geworden op dit gebied. In de regio Haarlem, maar ook in de rest van Nederland zijn wij u graag van dienst. Wij hebben langdurige onderhoudscontracten bij diverse scholenorganisaties, gemeentelijke diensten, cultuurpodia, zorginstellingen, kerken en vele middenstanders in de regio Haarlem.

Cebufa Brandbeveiliging werkt alleen met vakmensen. Zo zijn al onze monteurs en elektrotechnisch geschoold en in het bezit van het Vakdiploma Onderhoudskundige Blusmiddelen. Als bedrijf zijn wij REOB erkend en ISO-9001 (kwaliteit) en ISO-14001 (milieu) gecertificeerd.

Cebufa brandbeveiliging REOB

Het team van Cebufa

Eric

Eric Hulsbosch

Charlie

Charlie Roumimper

Patrick

Patrick Jutten

Marco

Marco Neef